Ber-Mag, s.l.
 
 
Schüco
Distribuïdor Oficial Schüco
 
Empresa
Fabricació
Instal·lació
Finestres PVC / Alumini
Façana Composite
Mur Cortina
Altres Productes
Localització
Borsa de Treball

Fabricació i instal·lació finestres de PVC

Perfils i Ferratges per Finestres de PVC

Especialitzats en la fabricació de finestres de PVC, fabriquem sota les normes més exigents del mercat, equipats amb una tecnologia altament sofisticada per a satisfer els requisits de qualitat de la serralleria de PVC.

Els procés de fabricació que efectuem a les nostres instal·lacions es pot resumir en diferents passos a partir de l'estocatge dels perfils necessaris per a tal.

Tall. Comencem per tallar a mida la barra de PVC gestionat pel programa de producció i gestió a la vegada que també es tallen els reforços que s'incorporen a l'ànima del perfil de PVC, seguidament s'uneixen aquests perfils mitjançant cargolat automàtic.

Mecanització. Un cop reforçats els perfils es procedeix a la seva mecanització que passa per fer els forats per a collar les manetes, panys, etc. Fins els desaigües que tant ens serviran per desaiguar com per a descomprimir per a fer una bona ventilació.

Assemblatge. Ara ja es poden assemblar els perfils mitjançant soldadura tèrmica garantint una estanqueïtat perfecte a les cantoneres. Un cop soldat es passa al desbarbatge integral de la cantonera, tant pel marc com per la fulla aconseguint un acabat estètic.

Acabat. Després es col·loquen els farratges corresponents al tipus d'obertura que s'hagi escollit prèviament, es tallaran els llistons que subjectaran els vidres i s'acabarà posant aquest a les fulles ja acabades i ja tindrem el producte a punt per a instal·lar o entregar.

Tot aquest procés requereix una maquinària amb una gran tecnologia i un procés de producció exhaustiu.

 
 
Tel. 646813604 Email: bermag@bermag.net