Ber-Mag, s.l.
 
 
Schüco
Distribuïdor Oficial Schüco
 
Empresa
Fabricació
Instal·lació
Finestres PVC / Alumini
Façana Composite
Mur Cortina
Altres Productes
Localització
Borsa de Treball

Fabricació i instal·lació finestres de PVC

Finestres de PVC
Recomanem PVC al ser un material que compta amb tota una plataforma industrial i tecnològica. Resulta de la combinació de 43 % de petroli brut i 57 % de sal, cosa que permet dotar-lo d’un conjunt de propietats que el converteixen en un material idoni per a la construcció.

El PVC, com a material per a la construcció presenta les següents característiques:

- Aïllant tèrmic.
- Aïllant acústic.
- Aïllant elèctric.
- Lleuger.
- Llarga durada.
- Resistent a l’abrasió.
- Resistent a agents químics.
- Fàcil de treballar, termoplàstic.
- Soldable.
- Impermeable a l’aigua.
- Sense manteniment.
- Fàcil de netejar.
- Resistent a fenòmens atmosfèrics.
- Difícilment inflamable i autoextingible.

Aquest polímer està catalogat científicament com a producte ecològic en la fabricació de tancaments exteriors,ja que posseeix un a major durabilitat que una finestra d’alumini, i superior a una de fusta; a més pot ser reciclat i utilitzat en una fase posterior d’existència

En resum, l’estalvi energètic i els pocs residus generats en la seva producció, l’absència de tractament superficial, la seva llarga vida, la possibilitat de reciclar-lo, la seva capacitat de reduir contaminació acústica, les seves propietats com a aïllant tèrmic ( amb la consegüent reducció d’emissions atmosfèriques de CO2) i el fet que sigui l’únic plàstic que no depèn 100 % del petroli, converteixen el PVC en un dels pocs polímers que contribueixen a la millor utilització del recursos naturals.

Amb el propòsit d’oferir un servei integral en la finestra també oferim als nostres clients l’opció d’alumini com a material pera la seva finestra. En aquest sentit oferim una finestra de bona gamma que s’apropi al màxim ales prestacions de les nostres finestres de PVC, i tanmateix a un preu totalment competitiu als actuals del mercat.

Dos aspectes que poden destacar per l’elecció de les finestres d’alumini són l’amplia gamma de colors que es poden escollir i la seva gran superfície envidrada que per alguns clients prima a l’hora de fer una elecció de material.

 
 
       
Tel. 646813604 Email: bermag@bermag.net